DAHA BİLİNÇLİ BİR TOPLUM DAHA BİLİNÇLİ BİR ÇEVRE İÇİN EL ELE

ErasmusDays organizasyonu kapsamında "Daha Bilinçli Bir Toplum Daha Bilinçli Bir Çevre İçin El Ele" projemizi bugün gerçekleştirdik. Proje tanıtımı  ve bilgilendirmesi okulumuz Türkçe Öğretmeni Duygu ÜNAL tarafından yapıldı. Erasmus hakkında misafirlerimize ve köy halkına okulumuz İngilizce Öğretmeni B. Kürşad ÖZDEMİR bilgi verdi.

Daha sonra katılımcılarımıza Erasmus şapkası, Erasmus tşörtü, eldiven ve çöp poşeti dağıtılarak projenin uygulama aşamasına geçildi. İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Sn. Murat KILIÇARSLAN, diğer okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve köy halkı ile birlikte iki yüz poşeti aşkın çöp toplandı. Bu aşamada belediyemizin çöp toplama aracı bize yardımcı oldu. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

10.10.2023 62